4gamers.be

Not great, not terrible: Chernobylite toont nieuwe gameplay

Door Jay, 21-08-2019 15:10

Ter gelegenheid van Gamescom is een nieuwe trailer vrijgegeven van Chernobylite, dat er zit aan te komen voor pc, PS4 en Xbox One. Hoewel de game, zeker conceptueel, veelbelovend lijkt, valt het nog af te wachten of de feitelijke gameplay zal weten te overtuigen. Voorlopig lijkt het eerder "not great, not terrible" te zijn en dus is het nog wat wachten geblazen.

Chernobylite speelt zich af in de afgesloten zone van Tsjernobyl. Het is een sci-fi survival horror game waarin spelers de kans krijgen om vrij op verkenning te gaan in de verontrustende spelwereld. Overleven is natuurlijk de boodschap, terwijl je op zoek gaat naar je verdwenen geliefde en de geheimen van Tsjernobyl tracht bloot te leggen. De game wil in het hoofd van de speler kruipen met een niet-lineaire verhaallijn, maar zou ook uitdagende combat en crafting bieden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.