4gamers.be

Star Wars Battlefront II krijgt co-op en meer

Door Jay, 22-08-2019 15:17, bron: https://battlefront-forums.ea.com/discussion/143163/community-transmission-a-look-ahead-at-what-s-coming-in-2019/p1

DICE heeft onthuld wat het voor de rest van dit jaar nog in petto heeft voor Star Wars Battlefront II. Een van de verrassingen is alvast 4-player co-op, een feature die in september wordt toegevoegd aan de game. Het zou daarbij gaan om een grootschalige PvE-ervaring waarbij spelers aan de slag kunnen voor hetzij de Galactic Republic, hetzij de Separatist Alliance.

In de nieuwe co-op mode kan op de vijf Clone Wars planeten gespeeld worden, met objectives die verschillen afhankelijk van je gekozen zijde. Eigenlijk zou de nieuwe mode zo veel weg hebben van Capital Supremacy, maar dan met slechts 4 spelers en veel AI-bots.

Verder komen er wat aanpassingen voor de Capital Supremacy mode. Zo wordt het mogelijk om te spawnen op Command Posts die je team in handen heeft. Er komt ook een nieuwe map op de planeet Felucia.

Ook in september verschijnt Instant Action als nieuwe mode. Die is bedoeld om solo spelers grootschalige gevechten te bieden, los van de multiplayer en co-op. Instant Action kan offline gespeeld worden en bevat net als co-op veel AI-bots. Gevechten draaien rond het veroveren van Command Posts.

Tot slot werd bevestigd dat er content in de maak is die gebaseerd is op Star Wars: The Rise of Skywalker, de nieuwste film. Het gaat daarbij om onder meer nieuwe planeten. Verder mogen we ons dit jaar ook nog verwachten aan nieuwe voorkomens voor troopers, waaronder de clone commando.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.