4gamers.be

Koei Tecmo onthult Fairy Tail

Door Jay, 05-09-2019 15:39

Koei Tecmo heeft Fairy Tail aangekondigd voor pc, PS4 en Nintendo Switch. De game verschijnt in 2020 en is gebaseerd op de gelijknamige manga van Hiro Hashima. Daarmee is het de eerste keer dat een Fairy Tail game naar het Westen komt.

Demonen, duistere  tovenaars, draken en katten. Je komt ze allemaal tegen wanneer je reis door Fiore begint en de avonturen van Natsu Dragneel en Lucy Heartfilia beleeft, evenals de andere excentrieke leden van het magische Fairy Tail gilde op een leuk en spannend avontuur. GUST Studios maakt de game onder toezicht van auteur Hiro Mashima, wat een trouwe versie van de Fairy Tail wereld en haar vreemde bewoners belooft, van magie tot aan de iconische personages.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.