4gamers.be

Tekken 7 plaatst Season Pass 3 in de schijnwerpers

Door Jay, 06-09-2019 09:52

De lancering van Season Pass 3 en Update Version 3.0 voor Tekken 7 staan voor de deur en dus maakt Bandai Namco van de gelegenheid gebruik om dat alles nog eens in de schijnwerpers te plaatsen. Voor Season Pass 3 zijn Zafina en Leroy Smith alvast onthuld als nieuwe vechtersbazen, maar daar blijft het niet bij want later volgen er nog meer. Zafina zal bij launch op 10 september beschikbaar zijn en Leroy Smith volgt later dit jaar.

Andere nieuwe content omvat onder meer een nieuwe Play Stats functie, een uitgebreidere character select functie en een vernieuwing van de user interface.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.