4gamers.be

Megan Fox maakt reclame voor Black Desert

Door Jay, 09-09-2019 14:07

Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft Hollywood-ster Megan Fox gestrikt (en waarschijnlijk ook goed betaald) voor het promoten van Black Desert, hun MMO die recent ook voor PS4 werd gelanceerd. In een reclamespotje zien we hoe Fox haar auto het begeeft, waarna ze dan maar beslist om de wereld van Black Desert te betreden en haar ware zelf te worden, want dat is natuurlijk wat je doet als je auto het in het midden van de woestijn begeeft.

Megan Fox is overigens lang niet de enige grote naam die ooit werd ingeschakeld voor het promoten van een game. In het verleden zagen we ook al onder meer Kate Upton en Mariah Carey en Arnold Schwarzenegger passeren. Andere celebs, zoals Lindsay Lohan, klagen dan weer liever ontwikkelaars aan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.