4gamers.be

Schattig aapje kotst ontwikkelaar onder tijdens Sea of Thieves livestream

Door Jay, 10-09-2019 12:55

Het was gisterenavond weer een leuke Sea of Thieves livestream. Neen, er werd niet opnieuw per ongeluk nieuwe content gelekt door een van de ontwikkelaars. Wel had men het weer eens over de pets die er zitten aan te komen en in dat kader was ook een schattig aapje aanwezig. Antonio het doodshoofdaapje had echter wat last van zijn maag en op een bepaald moment begon het kereltje een van de ontwikkelaars onder te kotsen.

Geweldig om te zien, net iets minder erg om te ervaren, maar al bij al viel het nog mee dus eind goed, al goed. Intussen wordt hier en daar al opgeroepen om Antonio opslag te geven omdat het aapje duidelijk weet hoe het viraal moet gaan.

Het kotsmomentje kan je hieronder bekijken vanaf 27:46. Verder hebben we ook een behind-the-scenes video over de pets toegevoegd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.