4gamers.be

Nieuwe DLC en 3de seizoen gelanceerd voor Trials Rising

Door Jay, 11-09-2019 16:28

De tweede DLC van Trials Rising, Crash & Sunburn, is nu beschikbaar. Ook is er een nieuw seizoen gelanceerd, Welcome to the Future, inclusief twee nieuwe tracks, customization items en binnenkort een Halloween event. Daarnaast is er nu ook een gratis demo beschikbaar voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone regenwoud, de Inca ruïnes, een safari en de zuidpool te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Antartica. In Seizoen 3, Welcome to the Future, reizen spelers naar een futuristische wereld waarin cyborgs, robots en ruimtereizen voor iedereen beschikbaar zijn. Nieuwe items, helmen, headlights, bikeskins en rideroutfits worden gedurende het seizoen toegevoegd. Ook start begin oktober een Halloween event waarbij spookachtige items en een exclusieve helm te vinden zijn in de gear store en in de verstopte Halloween lantaarns.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.