4gamers.be

Yakuza: Like a Dragon in 2020 naar het Westen

Door Jay, 12-09-2019 12:16

Yakuza: Like a Dragon, dat voorheen bekend stond als Yakuza 7, is bevestigd voor een Westerse release in 2020. Ter gelegenheid van de Tokyo Game Show werden ook twee nieuwe trailers gelost, waarvan eentje de nodige gameplay toont.

Yakuza: Like a Dragon introduceert voor het eerst sinds het begin van de serie (meer dan een decennium geleden) een nieuwe hoofdrolspeler - Ichiban Kasuga, een yakuzalid van de lagere gelederen die zichzelf wil bewijzen. In dit moderne menselijke drama volgen we hem en zijn bonte team van onwaarschijnlijke bondgenoten tijdens hun ontwikkeling van straatarm naar steenrijk.

Yakuza: Like a Dragon is meer dan zomaar een nieuw hoofdstuk in de Yakuza-serie. Zoals de titel al een beetje aangeeft, wordt de franchise in dit deel helemaal opnieuw uitgevonden, ter ere van de 15de verjaardag van de serie. Aangezien het grootste deel van de game plaatsvindt in de grootschalige, rijk gedetailleerde setting van Ijincho in Yokohama, kunnen spelers een nieuwe kant van Japan verkennen die nooit eerder in de serie is getoond. Bovendien is het gevechtssysteem in Yakuza: Like a Dragon’s ingrijpend veranderd, waarbij Yakuza’s bekende knokactie wordt gecombineerd met een turn-based vechtsysteem dat we kennen uit RPG’s.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.