4gamers.be

Project Resistance toont eerste gameplay

Door Jay, 12-09-2019 13:53

Capcom heeft de eerste gameplay getoond van Project Resistance. Zo wordt meteen ook duidelijk dat het om een 4v1 game gaat, waarbij 4 spelers samenwerken om te overleven terwijl één "Mastermind" er alles aan doet om hen een kopje kleiner te krijgen. De 4 beschikbare personages beschikken elk over hun eigen unieke mogelijkheden, waardoor het geheel ook een RPG-sausje krijgt. De Mastermind-speler dan weer kan allerlei vallen en bloeddorstige wezens neerplanten, en zelf ook de controle nemen over zombies en zelf de beruchte Tyrant.

Een concrete releasedatum voor Project Resistance is er nog niet, maar van 4 tot 7 oktober wordt wel een gesloten bèta georganiseerd voor PS4 en Xbox One. De game is ook voor pc in ontwikkeling.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.