4gamers.be

Win een uniek Ghost Recon Breakpoint kunstwerk

Door Jay, 16-09-2019 11:22

Om de aankomende release van Ghost Recon Breakpoint op 4 oktober te vieren organiseert Ubisoft een wedstrijd waarbij een uniek Ghost Recon Breakpoint kunstwerk te winnen is. Om deel te nemen moet je een pre-order voor de game plaatsen via de Ubisoft Store. Je moet voorts wel 18 jaar zijn en in de Benelux wonen om in aanmerking te komen. Wie eerder reeds een pre-order plaatste, doet automatisch mee.

Het kunstwerk is van de hand van Yvon Tordoir, geboren in Antwerpen en onderdeel van Aerosolkings. Hij is al 20 jaar bezig met graffiti. Zijn werken zijn onder andere te zien in Antwerpen, Brussel, Parijs, Amsterdam, Los Angeles en New York. Het Ghost Recon Breakpoint kunstwerk is 100cm bij 150cm, uniek (er is slechts één exemplaar gemaakt) en exclusief te winnen in de Benelux. Meer informatie over de actie is hier te vinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.