4gamers.be

Total War Saga: Troy officieel onthuld

Door Jay, 19-09-2019 16:16

Na het nodige gelek is Total War Saga: Troy nu officieel uit de doeken gedaan. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de game zich af tegen de achtergrond van de Ilias, het heldenepos van de Griekse schrijver Homeros, en wordt gefocust op de strijd tussen het Oude Griekenland en Troje. Helden als Achilles en Hektor zijn uiteraard van de partij, elk met hun eigen unieke mogelijkheden, maar ook mythische wezens zullen in de strijd aanwezig zijn, zoals de Minotaurus, zij het geen échte.

Total War Saga: Troy verschijnt in 2020 voor pc, maar een concrete releasedatum is nog niet bekend. Voor nog wat meer info over de game kan je terecht bij onze preview.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.