4gamers.be

Jurassic Park in CryEngine smaakt naar meer

Door Jay, 22-09-2019 00:00

Crysis speelde zich heel wat jaren geleden al af op een eiland vol vegetatie om zo te tonen wat de CryEngine van destijd in huis had. De engine is zich natuurlijk blijven ontwikkelen en weet in de juiste handen sterke resultaten neer te zetten. Zo is er Jurassic Dream, een project waarbij men Jurassic Park namaakt in de CryEngine.

In deze versie hebben de verschrikkelijke gebeurtenissen van de films nooit plaatsgevonden en dus kan je in alle rust Jurassic Park verkennen. Het enige addertje onder het gras is dat er geen feitelijke dino's aanwezig zijn en dat je dus eigenlijk een "leeg" Jurassic Park bezoekt. Aangezien nagenoeg het hele project het werk is van uitsluitend één iemand (LifelessTapir, die eraan begon toen hij 14 jaar was) kunnen we dat wel door de vingers zien. Hoe dan ook smaakt dit wel naar meer. Downloaden kan hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.