4gamers.be

89-jarige grootmoeder knalt er stevig op los in GTA V

Door Jay, 29-09-2019 00:01, bron: https://kotaku.com/89-year-old-grandma-says-video-games-keep-her-mind-shar-1838388356

Op gamen staat geen leeftijd. Daar moet je ons niet van overtuigen, maar af en toe een verhaaltje ter ondersteuning van die waarheid kan natuurlijk geen kwaad. Maak daarom kennis met Hamako Mori, een 89-jarige grootmoeder uit Tokio.

Al sinds het begin van de jaren '80 speelt ze games. Destijds was ze erg te vinden voor The Legend of Zelda en Dragon Quest. Ze bleef gamen en doet dat nu dus nog steeds, omdat het haar geest naar eigen zeggen scherp houdt. De afgelopen jaren is ze ook beginnen uploaden op YouTube, na het zien van andere let's play video's.

De vrouw is erg blij dat ze al zo lang heeft mogen leven en dat ze de grafische pracht van games van tegenwoordig kan meemaken. Voorts raadt ze voor wat oudere mensen eerder singleplayer dan multiplayer games aan, omdat oude spelers de jonge spelers ophouden. Ze vermoedt echter dat er in de toekomst, wanneer meer en meer ouderen zullen gamen, speciale servers zullen zijn voor de oudjes.

Intussen knalt Mori er stevig op los in GTA V en kijkt ze uiteraard uit naar een nieuwe GTA-game, terwijl ook een nieuwe Elder Scrolls op haar verlanglijstje staat. Ze raadt ook iedereen aan om te beginnen gamen wanneer ze jong zijn, want dat is een hobby die ze ook op latere leeftijd kunnen behouden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld sport, waarbij het lichaam op een bepaald moment toch niet meer mee wil.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.