4gamers.be

Episode 2 voor The Division 2 verschijnt volgende week

Door Jay, 10-10-2019 13:25

Pentagon: The Last Castle, Episode 2 voor The Division 2, verschijnt op 15 oktober, zo laat Ubisoft weten. De update is dan beschikbaar voor wie de Year 1 Pass heeft, terwijl er via Uplay+ gratis mee aan de slag gegaan kan worden. Alle overige spelers gaan vanaf 22 oktober gratis met Episode 2 aan de slag. Spelers die The Division 2 nog niet hebben, worden ook niet vergeten. Van 17 tot en met 20 oktober is The Division 2 namelijk geheel gratis te spelen op pc, PS4 en Xbox One. Spelers die vervolgens besluiten de game aan te schaffen, behouden bovendien al hun progressie.

In Episode 2 gaat het verhaal verder nadat de situatie in Washington D.C. nog verder ge√ęscaleerd is: Black Tusk-strijders richten nog meer schade aan dan ooit tevoren. Het is aan de Agents van The Division om de geheimen van het zwaarbewaakte Pentagon te ontdekken voordat deze in de verkeerde handen vallen. Episode 2 bevat onder andere twee nieuwe hoofdmissies en een gloednieuwe Conflict PvP-modus.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.