4gamers.be

Sterren op de dansvloer pakken uit met Pokémon dansje

Door Jay, 19-10-2019 00:01

Update: ook bij onze Vlaamse Sterren op de Dansvloer kwam Pokémon recent blijkbaar aan bod. Viktor Verhulst en Natasha dansten als Ash en Misty, maar Pokémon-muziek was niet echt te bespeuren.


Origineel bericht

Bij ons kan je kijken naar Sterren of de Dansvloer en in het Verenigd Koninkrijk bestaat een gelijkaardig concept in de vorm van Strictly Come Dancing, dat uitgezonden wordt door BBC. Recent was er een themaweek rond films en daar kwam een Pokémon choreografie uit voort. Will Bayley, Brits paralympisch tafeltennisser, ging aan de slag als Ash en danste met de professionele danster Janette Manrara, die een licht verontrustende versie van Pikachu wist neer te zetten.

Punten op 10 in de comments!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.