4gamers.be

Eerste trailer voor Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Door Jay, 21-10-2019 10:15

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood heeft een eerste trailer gekregen. Wat betreft gameplay laat die nog niet echt iets zien, maar we krijgen wel al een idee van de sfeer die we mogen verwachten.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is de eerste action-RPG-versie van de role-playing game. Je kruipt in de huid van Cahal, een verbannen weerwolf, die wordt gedwongen om terug te keren en hulp te bieden aan zijn bedreigde clan. Je geeft richting aan de vernietigende razernij in hem om af te rekenen met iedereen die onze Moeder Aarde, Gaïa, wil verontreinigen, vernietigen en bederven. Tijdens zijn bloedige zoektocht naar verlossing speelt Cahal een cruciale rol in de Grote Oorlog van de Garou tegen Pentex, een machtig bedrijf dat met zijn activiteiten het evenwicht van de natuur verstoort.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood verschijnt in 2020 voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.