4gamers.be

Strife weet van aanpakken in Darksiders Genesis

Door Jay, 22-10-2019 10:08

Er is een nieuwe, cinematische trailer verschenen van Darksiders Genesis. Daarin zien we Strife aan het werk, vol zelfvertrouwen en met de nodige humor. De pc-versie van de game verschijnt op 5 december, maar op de consoleversie is het nog wachten tot in 2020.

Darksiders Genesis is een Diablo-achtige co-op game en een spin-off prequel die ons de wereld van Darksiders van voor de eerste game toont, wanneer War en Strife de opdracht krijgen om de plannen van Lucifer te dwarsbomen. Lucifer wil de Balance verstoren door de master demons van de hel extra krachten te geven en dat moeten War en Strife dus zien te voorkomen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.