4gamers.be

Conan O'Brien zit in Death Stranding

Door Jay, 25-10-2019 14:46

Hideo Kojima is niet verlegen om een cameo meer of minder, zeker niet wanneer hij zo een nieuwe beroemdheid aan zijn collectie kan toevoegen. Zo gezegd, zo gedaan en dus werd van Conan O'Brien, net als van pakweg Geoff Keighley, een 3D-scan genomen zodat hij in Death Stranding een rolletje kon krijgen.

O'Brien, een populaire talkshowhost in de VS, bezocht in Japan Kojima Productions, net als Keanu Reeves trouwens. Zijn reportage is hieronder te bekijken. Voorts liet Kojima weten dat spelers via het personage van O'Brien het zogenaamde "Sea Otter Suit" krijgen, waarmee ze makkelijker kunnen zwemmen en niet "wegdrijven".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.