4gamers.be

Diablo IV ziet er geweldig uit, maar laat nog lang op zich wachten

Door Jay, 04-11-2019 09:50

Blizzard heeft officieel Diablo IV onthuld. Met de nieuwe game wil Blizzard terugkeren naar de duistere roots van de franchise en daarvoor doet het een beroep op "legendarische naam" (Lilith) die duizenden jaren na de gebeurtenissen van Diablo III weer boven water komt. Duidelijk is alleszins dat het aan spelers in om het laatste sprankeltje hoop in een door demonen geregeerd Sanctuary levendig te houden.

De cinematische trailer ter onthulling van Diablo IV is alvast een meesterwerk en ook de eerste gameplaybeelden zien er erg goed uit. Blizzard wil de franchise ook een niveau hoger tillen en introduceerd een gedeelde open wereld waarin spelers hun eigen pad bewandelen en elkaar ook kunnen tegenkomen. De ambitie is ook om laadtijden achterwege te laten en spelers helemaal onder te dompelen in het duistere Sanctuary, dat nu uitgebreider is dan ooit.

Diablo IV werd aangekondigd voor pc, PS4 en Xbox One, maar dat gezegd zijnde bleef het wel stil omtrent een concrete releasedatum. Wel werd gezegd dat Diablo IV niet "anytime soon" zou verschijnen, zelfs niet eens "Blizzard soon". Daarmee ziet het ernaar uit dat Diablo IV nog aardig lang op zich zal laten wachten en dat we tegen de release van de game al met de next-gen consoles zitten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.