4gamers.be

Dark Souls modders kunnen nu custom maps maken en importeren

Door Jay, 11-11-2019 00:00

Het heeft acht jaar geduurd, maar een groep modders is er nu eindelijk in geslaagd om een manier te vinden om custom maps te creëren en te importeren in Dark Souls, al werkt het voorlopig wel enkel in de Prepare to Die Edition en in Dark Souls 2. Dat het zo moeilijk was en is, heeft alles te maken met de physics die de Havoc engine met zich meebrengt, evenals met stukjes code die grondig verschillen tussen de verschillende Dark Souls games.

De omweg die men nu heeft gevonden, is ook nog niet perfect, voornamelijk omdat de physics een moeilijk punt blijven. Tot op zekere hoogte echter zijn custom maps en dus custom levels nu echter wel degelijk mogelijk en dat belooft voor de toekomst. Ter demonstratie is hieronder de Crossfire deathmatch map van Half-Life te zien in Dark Souls.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.