4gamers.be

Red de droomwereld in The Unicorn Princess

Door Jay, 11-11-2019 00:01

Op 14 november verschijnt een serieuze kandidaat voor Game of the Year. Nee, niet echt, maar misschien ook weer wel, wie zal het zeggen? Hoe dan ook verschijnt dan The Unicorn Princess voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch, terwijl ook een pc-versie op de planning lijkt te staan. In de game verken je de wereld vanaf de rug van jouw paard en help je de bewoners van je dorp. Stap de droomwereld in, sluit een bijzondere vriendschap met Unica de eenhoorn en probeer de droomwereld te redden door al je missies te volbrengen.

In dit "geweldloze familiespel" ben jij de enige die Unica kan helpen om de droomwereld te redden. The Unicorn Princess biedt een wereld om te verkennen op de rug van een van de zes beschikbare paarden en een droomwereld om te ontdekken samen met eenhoorn Unica. Pas jouw personage en paard aan met te gekke accessoires en volbreng 15 missies verdeeld over de twee werelden. "De perfecte game voor liefhebbers van paarden en eenhoorns en het leukste cadeau voor de feestdagen," aldus uitgever Bigben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.