4gamers.be

Wattam heeft releasedatum te pakken

Door Jay, 12-11-2019 09:30

Wattam, de nieuwe game van Keita Takahashi, de man achter Noby Noby Boy en Katamari Damacy, werd in 2015 al aangekondigd, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Onlangs werd aangekondigd dat de game in december zou verschijnen en nu is ook een concrete releasedatum onthuld, zijnde 17 december. De game verschijnt dan voor pc en PS4. Voor pc gaat het om een release via de Epic Games Store.

In Wattam ga je aan de slag als de burgemeester van Wattam, wiens dorp om een of andere reden opgeblazen werd, waardoor de inwoners over het universum verspreid geraakt zijn. Aan jou als burgemeester om hen weer samen te brengen en Wattam te herstellen, hetgeen je blijkbaar doet door verschillende personages als een ketting aan elkaar te hangen, waarna je ze kan laten exploderen om zo mensen die ergens in de ruimte hangen aan te trekken, want dankzij de explosie vinden ze hun weg weer terug naar huis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.