4gamers.be

IGI: Origins is een Koude Oorlog shooter van de makers van Rising Storm 2

Door Jay, 12-11-2019 09:44

Begin dit jaar werd een nieuwe Project I.G.I. game aangekondigd en daar is nu wat meer informatie over gelost, samen met een nieuwe teaser trailer. IGI: Origins wordt een prequel op de originele games en vindt plaats in een alternatieve geschiedenis van de jaren '80. Qua gameplay mogen we ons verwachten aan een Koude Oorlog shooter met focus op stealth, tactiek en gadgets.

Bij de aankondiging eerder dit jaar werd verondersteld dat uitgever Toadman ook ontwikkelaar van dienst was, maar dat blijkt niet het geval te zijn. In plaats daarvan is Antimatter de ontwikkelaar. Antimatter kennen we van Rising Storm 2. De studio focust doorgaans op multiplayer en heeft zelf ook een eigen Koude Oorlog multiplayer shooter in de maak.

IGI: Origins wordt ontwikkeld voor pc, PS4 en Xbox One, en zou in 2021 verschijnen. Daarmee lijkt het erg waarschijnlijk dat de game ook voor de nieuwe generatie consoles zal verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.