4gamers.be

Nieuwe trailer Sonic film toont verbeterd design

Door Jay, 12-11-2019 13:54

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer gelost van de Sonic film die er zit aan te komen. De nieuwe trailer toont voor het eerst officieel het nieuwe, verbeterde design van Sonic. Dat kwam er na de erg negatieve reacties op het design dat in de eerste trailer te zien was. Het nieuwe design ligt veel dichter bij de Sonic die we traditioneel kennen en kan vermoedelijk dus meer op de goedkeuring van fans rekenen.

De Sonic film zou in februari 2020 verschijnen, maar het valt nog af te wachten of de film dan ook al bij ons te zien zal zijn. Een hoofdrol is alvast weggelegd voor Jim Carrey, die de show lijkt te kunnen stelen als Robotnik.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.