4gamers.be

In deze game zit je gewoon 6 uur op een vliegtuig

Door Jay, 17-11-2019 00:00

In 2020 mogen we ons verwachten aan Airplane Mode, een indie game die tracht om een commerciële vlucht van 6 uur over de Atlantische Oceaan zo goed mogelijk en in real-time te simuleren. Van het opstijgen tot de landing en al wat daartussen zit, gaande van het verorberen van snacks, over het bekijken van een film, tot het dromerig naar buiten kijken vanaf je zitje aan het raam, alles is van de partij. Telkens je de game speelt zal de vlucht ook anders verlopen, waardoor je bijvoorbeeld de ene keer wel en de andere keer niet opgescheept zit met een huilende baby.

Intussen is het wel een beetje de vraag of Airplane Mode ooit effectief zal verschijnen. De officiële trailer is inmiddels namelijk niet meer te bekijken op YouTube (we hebben hieronder een re-upload geplaatst) en de website van de game is ook offline, waardoor we enkel nog de Steam pagina hebben om op af te gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.