4gamers.be

De vermiste prinses van Red Dead Redemption 2 is gevonden

Door Jay, 17-11-2019 00:01

Nu Red Dead Redemption 2 ook voor pc beschikbaar is, is het een stuk makkelijker om in de code van de game te duiken en zodoende geheimpjes en andere leukigheden te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vermiste prinses of een gigantische vis?

In Red Dead Redemption 2 zie je regelmatig posters hangen waarop een beloning wordt beloofd voor wie een vermiste prinses terugvindt. In de game zelf heeft niemand haar al kunnen vinden, maar op basis van haar naam werd ze wel al in de code van de game gespot. Er blijkt zelfs een character model voor haar te bestaan, dat ook in de game geladen kan worden. Het is duidelijk dat ze inmiddels al enkele jaartjes ouder is.

Mogelijk zijn de posters een restant van een missie waarvoor ooit plannen bestonden, maar die vervolgens niet in de game zijn beland. Of misschien wordt de missie in kwestie in de toekomst alsnog geactiveerd. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat verborgen content een hele tijd na release alsnog in actie schiet. Daarvan zijn bij GTA V genoeg voorbeelden te vinden.

Een soortgelijk geval is er in verband met een grote vis, een meerval meerbepaald. Die is niet effectief in de game te zien, maar er wordt wel sterk naar gehint. Er is zelfs een hele missie voor opgezet, maar het wezen zelf is uiteindelijk dus niet in beeld te zien. In de code van de game echter is wel een model van de meerval gevonden, zij het een onvolledig model. Vermoedelijk gaat het ook hier weer om geschrapte content waarvan nog restanten in de code zitten.

Reacties

 • PassionGamerHD

  reclame maken voor deze budget bin youtuber :) met zijn filmpjes what happens when Arthur returns early to camp from Guarma?? Er gebeurt gewoon niets :D En zo krijgt hij miljoenen views, subscribers. En vele goede content makers zitten aan 80.000 Subs :)

  • Geplaatst op 2019-11-17 om 12:31
 • Nightfire PassionGamerHD

  Misschien zijn die goede content makers dan toch niet zo goed? ¯\_(ツ)_/¯
  Als iemand met slechte video's consequent miljoenen views en subscribers haalt kan je daar moeilijk op haten, blijkbaar waarderen mensen die slechte video's dan toch als goed, anders zouden ze niet subscriben.

  • Geplaatst op 2019-11-17 om 23:07
 • PassionGamerHD Nightfire

  Veel 12/14 harigen op internet hoor. Een boodschap van 2 minuten uitgerekt tot 10-15 minuten. En niet zo goed? Gewoon de YT algorhytms.. Als ge die perfect bespeeld komde ook veel vaker voor in aanbevolen en dergelijke. Als ge hem al creator kunt noemen.. hij startte net weer een gerucht voor nieuwe GTA DLC.. ook bevestigde personages GTA 6..

  • Geplaatst op 2019-11-19 om 19:45
 • Nightfire PassionGamerHD

  Goed en slecht zijn subjectieve termen. Als hij de YouTube algoritmes perfect bespeelt en zijn concurrenten niet, is hij dan niet een betere YouTuber? Ik begrijp dat jij zijn content slecht vind. Ik ken zijn content helemaal niet, dus ik heb over de content inhoudelijk ook geen mening. Echter als zijn content gericht is op 12-14 jarigen, dan maakt hij toch 'goede' content voor 12-14 jarigen als hij daar veel subscribers mee krijgt?

  YouTube is er op gericht dat mensen subscriben op kanalen die content leveren die ze leuk vinden en een duimpje naar beneden geven als ze het niet leuk vinden. Als een YouTuber dan veel subscribers heeft, dan impliceert dat in ieder geval dat hij iets goed doet in de ogen van zijn doelgroep. Als hij over de lange termijn meer views en subscribers heeft dan wat jij 'goede content makers' noemt, dan moeten die andere content creators eens kijken naar wat zij beter kunnen doen.
  Dat wil niet zeggen dat die anderen geen goede content maken, nogmaals dat is subjectief, maar dat zij zich bijvoorbeeld richten op een doelgroep die al verzadigd is en dat zij daardoor weinig subscribers halen.

  In ieder geval kan je 4Gamers niet verwijten dat zij populaire videos gebruiken in nieuwsartikelen. Daarmee wil ik niet zeggen dat je jouw mening niet mag geven, maar verwacht niet dat er iets mee gebeurd als je onderbouwing is dat jij hem als een budget bin youtuber danwel geen echte creator ziet.

  • Geplaatst op 2019-11-19 om 21:25

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.