4gamers.be

Jurassic World Evolution keert terug naar Jurassic Park

Door Jay, 18-11-2019 10:02

Op 10 december verschijnt nieuwe DLC voor Jurassic World Evolution. De DLC heet Return to Jurassic Park en keert terug naar waar het ooit begon, met locaties, personages, dino's en designs uit de originele film.

De DLC brengt 7 nieuwe verhaalmissies met zich mee. Die spelen zich af op Isla Nublar (de locatie van Jurassic Park) en Isla Sorna (bekend als Site B). Spelers krijgen onder meer de opdracht om het park van John Hammond te herstellen nadat het in de film van 1993 vernield werd.

Personages als Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler en Dr. Ian Malcolm keren terug, vertolkt door Sam Neil, Laura Dern en Jeff Goldblum. Gebouwen en iconische attracties uit de eerste film zijn ook van de partij, zoals de toegangspoort en de Park Tour.

Verder worden nieuwe dino's geïntroduceerd, zoals de Compsognathus en Pteranodon, evenals legacy skins, zoals de 1993-versie van de Tyrannosaurus rex en Velociraptor. Extra nostalgie komt er met een optionele overlay en inventory in de stijl van de film uit 1993.

Return to Jurassic Park verschijnt dus op 10 december en dat met een prijskaartje van 19,99 dollar. Er verschijnt dan ook een gratis update met wat kleine verbeteringen en nieuwigheden voor alle spelers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.