4gamers.be

Het Belgische Midnight Protocol laat zich voor het eerst zien

Door Jay, 19-11-2019 10:03

Midnight Protocol, een nieuwe game van het Belgische LuGus Studios, heeft voor het eerst wat van zich laten zien. Midnight Protocol is een verhaalgedreven RPG die zich afspeelt in de nabije toekomst, een tijd waarin arbeid geautomatiseerd is, een tijd van big data, een tijd van AI, een tijd van grijze zones op wettelijk vlak, en een tijd van de vage aard van online identiteit.

In Midnight Protocol speel je een prominente hacktivist die achtervolgd wordt door een duistere tak van de overheid. Met behulp van text commands ga je aan de slag in een virtuele omgeving, waar je talloze uitdagende netwerken hackt. De wijze waarop je je personage uitbouwt en de keuzes die je maakt, bepalen mee de verhaallijn van de game.

Midnight Protocol wordt in 2020 gelanceerd via Steam.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.