4gamers.be

Blair Witch begin december naar PS4

Door Jay, 19-11-2019 16:33

De Blair Witch game die eerder dit jaar al verscheen voor pc en Xbox One komt op 3 december ook naar PS4, zo is aangekondigd. De game werd ontwikkeld door Bloober Team, bekend van onder meer horrorgame Layers of Fear.

De Blair Witch game brengt first-person, verhaalgedreven psychologische horror en speelt zich af in 1996. De game draait rond de verdwijning van een jongetje in het Black Hills Forest. Spelers kruipen in de huid van Ellis, een voormalig politieagent, die op zoek gaat naar de jongen. Wat begint als een simpel onderzoek, draait uit op een eindeloze nachtmerrie die spelers niet alleen confronteert met hun angsten, maar ook met de Blair Witch, een mysterieuze kracht die in de bossen rondspookt. Gelukkig is er ook je hond Bullet om je gezelschap te houden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.