4gamers.be

La Casa de Papel event voor Rainbow Six Siege

Door Jay, 20-11-2019 09:55

Rainbow Six Siege krijgt een nieuw, tijdelijk mini-event dat helemaal in het kader staat van La Casa de Papel, de iconische Netflix-serie. Het in-game event is gratis beschikbaar van 20 tot 25 november. Van 21 tot 25 november is Rainbow Six Siege zelfs helemaal gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend, wat betekent dat nieuwe spelers meteen ook het La Casa de Papel in-game event kunnen ervaren. Tijdens dit Gratis Weekend is de game ook met een stevige korting te koop.

De nieuwe gamemodus bevat iconische elementen uit La Casa de Papel, speelt zich af op de map Bank en focust zich op de bekende Hostage-modus. De gijzelaar is in dit geval echter gehuld in het beruchte rode pak en het iconische masker dat ook gedragen wordt door de overvallers en hun gevangenen in La Casa de Papel.

Het La Casa de Papel in-game event introduceert tevens een iconische outfit, bestaande uit een volledig rood pak en masker, voor Operators Vigil en Hibana. In totaal zijn er acht unieke items verkrijgbaar, waaronder uniforms, hoofddeksels, wapenskins en charms. Deze exclusieve bundels zijn verkrijgbaar voor 1680 R6 Credits.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.