4gamers.be

Xbox en Logitech lanceren Adaptive Gaming Kit

Door Jay, 20-11-2019 11:35

Xbox en Logitech werken samen om de mogelijkheden van de Xbox Adaptive Controller uit te breiden. Dat doen ze met de lancering van de Adaptive Gaming Kit, die allerlei verschillende knoppen en andere accessoires bevat die gebruikt kunnen worden in combinatie met de Xbox Adaptive Controller.

Concreet is de Adaptive Gaming Kit te koop via de website van Logitech en dat voor 99,99 dollar. Daarvoor krijg je dan 10 verschillende buttons, twee triggers, twee game boards om alles op te positioneren, stickers, labels en de nodige kabeltjes. De Xbox Adaptive Controller zelf maakt geen deel uit van de bundel.

De Xbox Adaptive Controller werd in 2018 gelanceerd en is vooral bedoeld voor gamers met een beperking, die de nieuwe controller kunnen gebruiken als een soort hub om verschillende accessoires en programma's aan te koppelen waardoor gamen voor hen toegankelijk(er) wordt omwille van de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.