4gamers.be

Mod brengt Undead Nightmare naar Red Dead Redemption 2

Door Jay, 01-12-2019 00:01

Als Rockstar zelf niet met Undead Nightmare DLC voor Red Dead Redemption 2 komt, dan komen modders er zelf maar mee op de proppen, hetgeen dankzij de pc-versie ook een stuk makkelijker is geworden.

Helaas is momenteel nog geen link beschikbaar naar de mod, wat doet vermoeden dat er nog wat werk aan de winkel is alvorens de mod openlijk beschikbaar gesteld kan worden. Voorts introduceert de mod ook niet ├ęcht zombies, maar zijn de vijanden gebaseerd op de personages van het Night Folk, een groep NPC's in die game die het meest aanleunen bij traditionele zombies. Deze personages zijn echter nog net iets menselijker en kunnen bijvoorbeeld vallen neerzetten of een mes dragen. Wat de mod wel goed doet, is ervoor zorgen dat deze leden van het Night Folk in veel grotere aantallen agressief naar de speler toelopen in de hoop hem een kopje kleiner te maken. Puur qua zombie experience komt dat dus al mooi in de buurt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.