4gamers.be

Is dit de battle royale map van Call of Duty: Modern Warfare?

Door Jay, 11-12-2019 10:18

Er doen al lang geruchten de ronde over een battle royale mode voor Call of Duty: Modern Warfare. Die zou begin 2020 verschijnen en mogelijk ook standalone beschikbaar komen, al dan niet free-to-play. Intussen lijkt mogelijk ook de battle royale map gelekt te zijn dankzij een glitch in de game.

De glitch in kwestie komt niet vaak voor, maar wordt wel door verschillende spelers ervaren en dus bevestigd. De glitch gebeurt tijdens de Verdansk Spec Ops missie en stuurt de speler de hoogte in, die daardoor een veel grotere map te zien krijgt. Die map is zo groot en zo uitgebreid dat het zo goed als zeker is dat dit de uiteindelijk battle royale map zal zijn, al is het dus wel nog wachten op officieel nieuws daaromtrent. Misschien later deze week tijdens de Game Awards?

Video of Full Battle ROYALE Map from r/modernwarfare

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.