4gamers.be

Ontragel een duister mysterie in The Suicide of Rachel Foster

Door Jay, 12-12-2019 15:26

Uitgever Daedalic Entertainment heeft The Suicide of Rachel Foster onthuld. Dat is een narratief gedreven first-person adventure game die zich afspeelt in een afgelegen hotel in de bergen, aan het begin van de jaren '90. Spelers zijn op zichzelf aangewezen om een duister familiemysterie te ontrafelen, al staan ze wel in contact met een agent van FEMA (Federal Emergency Management Agency).

Wat The Suicide of Rachel Foster concreet te bieden zal hebben, valt nog af te wachten, maar op het eerste zicht lijkt de game ideaal voor fans van titels als Gone Home, What Remains of Edith Finch en Firewatch.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.