4gamers.be

Eerste singleplayer League of Legends games onthuld

Door Jay, 13-12-2019 12:51

Recent werd Riot Forge uit de doeken gedaan als nieuw initiatief van Riot Games om via third-party ontwikkelaars singleplayer League of Legends games te creëren. Verschillende games zouden reeds in ontwikkeling zijn en twee daarvan zijn nu al aangekondigd.

Om te beginnen is er Ruined King: A League of Legends Story. Die game is in ontwikkeling voor pc en consoles en speelt zich af in Bilgewater en de Shadow Isles, twee iconische locaties uit het League of Legends universum.

De aankondigingstrailer liet helaas nog geen gameplay zien, maar we zouden ons aan een turn-based RPG mogen verwachten met een nieuwe aanpak voor de turn-based combat. Ontwikkelaar van dienst is Airship Syndicate, dat recent nog met Darksiders Genesis op de proppen kwam.

Vervolgens is er CONV/RGENCE: A League of Legends Story, dat eveneens voor pc en consoles ontwikkeld wordt. Hier is ontwikkelaar van dienst Double Stallion Games en gaat het om een action-platformer waarin spelers de wereld van Zaun verkennen als Ekko, een jonge uitvinder die de tijd kan manipuleren. Al snel leert hij dat met de tijd spelen grote gevolgen kan hebben.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.