4gamers.be

Op zoek naar macht in New World MMORPG van Amazon

Door Jay, 13-12-2019 14:17

Er is nog eens een nieuwe trailer verschenen van New World, de MMORPG van Amazon Game Studios die in 2016 al werd aangekondigd. Ook werd onthult dat de game in mei 2020 verschijnt. Concrete gameplay kregen we helaas niet te zien.

New World speelt zich af in een alternatieve versie van de 17de eeuw. Kolonisten die de Atlantische Oceaan oversteken, ontdekken in plaats van het Amerika dat wij kennen een ander continent. Dat doet weliswaar sterk denken aan Amerika, maar de bovennatuurlijke volksgeloven die men er destijds had, blijken ook echt te zijn. Verwacht je dus maar aan de nodige magie en heel wat mysteries terwijl iedereen op zoek is naar de bron van een mysterieuze kracht die de houder wereldoverheersing belooft, tenminste als hij of zij er zelf niet aan ten onder gaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.