4gamers.be

Internationale releasedatum voor Disaster Report 4: Summer Memories

Door Jay, 08-01-2020 09:45

NIS America heeft een internationale releasedatum onthuld voor Disaster Report 4: Summer Memories. Zodoende kunnen Europese fans beginnen aftellen naar 7 april, want dan verschijnt de game bij ons voor pc, PS4 en Nintendo Switch. Over een versie voor Xbox One werd niets gezegd.

In Disaster Report 4: Summer Memories bevind je je in een stad die getroffen werd door een aardbeving. Overleven in gevaarlijke omstandigheden is de boodschap, terwijl je ook relaties aanknoopt met andere overlevenden.

In Japan verscheen de game in 2018 al voor PS4, alvorens er een jaar later ook voor Nintendo Switch te verschijnen. Aanvankelijk echter was het de bedoeling het spel in 2011 te lanceren, maar de launch en de game zelf werden opgedoekt na de zware zeebeving die zich voordeed op 11 maart 2011 voor de noordoostkust van het Japanse eiland Honshu, waarna nog een tsunami volgde. De ramp kostte aan bijna 16.000 mensen het leven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.