4gamers.be

Volgende week finale release voor Darwin Project

Door Jay, 10-01-2020 11:53

We wisten al dat Darwin Project, dat vorig jaar al in early access verscheen voor pc en Xbox One, deze maand ergens een finale release zou krijgen en daar is nu ook een concrete datum voor onthuld, zijnde 14 januari, volgende week dus. Naast de pc- en Xbox One-versie verschijnt dan ook een PS4-versie.

Darwin Project leunt aan bij het battle royale genre en laat 10 spelers overleven in een winterse omgeving, die op zich ook erg gevaarlijk kan zijn en gecontroleerd wordt door een 11de speler. De game had aanvankelijk een prijskaartje, maar schakelde bij gebrek aan spelers over op een free-to-play model.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.