4gamers.be

Mod plaatst volledige Vice City map in GTA V

Door Jay, 12-01-2020 00:01

GTA V modder lunchxbles heeft een 1.0 versie gelanceerd van een mode die de hele map van Vice City naar GTA V brengt, inclusief opgepoetste visuals. Ideaal dus voor wie Vice City door een iets modernere bril wil verkennen en beleven.

Het gaat natuurlijk wel slechts om een map mod en niet om de game op zich, dus de verhaalmissies van Vice City zijn niet speelbaar. Wel worden mod tools voorzien waarmee modders custom scenario's kunnen ontwerpen, dus dat is mooi meegenomen.

De mod is hier te downloaden, maar vereist ook enkele andere mods om deftig te werken. Uiteraard is deze mod enkel beschikbaar voor pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.