4gamers.be

Gigantosaurus: The Game op komst

Door Jay, 16-01-2020 11:32

Bandai Namco heeft Gigantosaurus: The Game aangekondigd voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Het is de eerste game gebaseerd op Gigantosaurus, het populaire CGI-televisieprogramma (dat dan weer gebaseerd is op een boekenreeks van Jonny Duddle), waarvan momenteel wereldwijd het eerste seizoen wordt uitgezonden op Disney Junior, en dat door The Walt Disney Company reeds vernieuwd werd voor een tweede seizoen.

In Gigantosaurus: The Game ontdekken en racen spelers in de pre-historische wereld van Gigantosaurus en beleven spelers een uniek avontuur. Aan de spelers de taak de wereld te redden, door de wereld heen te racen en vooral heel veel plezier te hebben. Kinderen kruipen in de huid van hun favoriete dinovrienden uit de show, waaronder Rocky, Tiny, Mazu, en Bill, terwijl ze geheimen ontdekken, puzzels oplossen en de wereld redden.

Gigantosaurus: The Game verschijnt op 27 maart.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.