4gamers.be

Vampieren veroveren The Elder Scrolls Online

Door Jay, 17-01-2020 11:44

ZeniMax Online Studios heeft de plannen voor The Elder Scrolls Online voor het komende jaar onthuld. Zo maken we kennis met Greymoor, het nieuwe hoofdstuk van dit jaar dat zich afspeelt in West-Skyrim en Blackreach, en de jaarlange Dark Heart of Skyrim-verhaallijn. The Elder Scrolls Online: Greymoor komt op 18 mei uit voor pc en Mac en op 2 juni voor PS4 en Xbox One.

SKYRIM ZOALS JE HET NOOIT EERDER ZAG

Het hoofdstuk voor 2020, Greymoor, staat gepland om in mei en juni te lanceren en brengt nieuwe gebieden naar ESO: West-Skyrim, het bevroren thuisland van de Nords, en de lang-vergeten Blackreach cavern – uitgebreid met wat spelers origineel konden verkennen in The Elder Scrolls V: Skyrim – om duistere monsters te bestrijden terwijl ze het geheim van het Dark Heart of Skyrim blootleggen.

EEN NIEUW JAARLANG AVONTUUR WACHT

The Dark Heart of Skyrim is een jaarlang onderling verbonden avontuur dat vier updates in 2020 overspant: de proloog (gratis voor alle spelers) en Harrowstorm DLC pack, het nieuwe hoofdstuk Greymoor, de Q3 DLC dungeon pack en de Q4 verhaaluitbreiding. Terwijl dit een van The Elder Scrolls’ duisterste verhalen tot nu toe is, zijn er nog helden die hoop geven: zo maken Lyris Titanborn en House Ravenwatch hun terugkeer uit de basisgame om het gevecht aan te gaan met zij die de nacht onveilig maken.

NIEUWE WORLD EVENTS EN GAMEPLAY-SYSTEMEN

Het Greymoor-hoofdstuk brengt nieuwe world events en gameplay-systemen met zich mee. Maak een groep met medespelers om de magische Harrowstorms die het land terroriseren de kop in te drukken. Daarnaast kunnen spelers verder reizen dan West-Skyrim en over Tamriel gaan om verloren artefacten terug te halen met het nieuwe Antiquities system; pendel de locatie van antieke relieken en doe opgravingen om de verborgen geschiedenis van Tamriel te ontdekken en krachtige en leuke beloningen voor alle types spelers te krijgen!

HET ONGELOFELIJKE NIEUWE HOOFDSTUK VAN DIT JAAR -ESO: GREYMOOR

Meer dan 900 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim, was West-Skyrim niet helemaal meer zoals spelers het zich zullen herinneren. Een oude vampierheer die een angstaanjagend leger van vampieren, heksen en weerwolven aanstuurt, heeft een ooit idyllisch gebied omgetoverd in een duister en onheilspellend gebied.

Greymoor zit boordevol nieuwe verhalen, avonturen en uitdagingen, waaronder:

- Een gigantisch nieuw gebied, West-Skyrim, met daarin de diepe en duistere Blackreach cavern. Gecombineerd is dit het grootste gebied dat ESO ooit heeft gehad.

- Een epische hoofdverhaallijn met ongeveer 30 uur aan nieuwe avonturen die aansluiten bij het Dark Heart of Skyrim jaarlange avontuur, met daarbovenop tonnen aan nieuwe side quests en verkenmogelijkheden.

- Antiquities: dit nieuwe systeem bevat 2 skill lines dat spelers zal uitdagen om verder te reizen dan West-Skyrim en over Tamriel om verloren artefacten terug te halen en de verborgen geschiedenis van de wereld te onthullen en krachtige en leuke beloningen vrij te spelen voor alle types spelers.

- Een uitdagende nieuwe Trial voor 12 spelers: Kyne’s Aegis

- Nieuwe World Events: Harrowstorms

- Een grote hoeveelheid aan unieke Delves, Public Dungeons en alleenstaande quests alsook een berg prestatie-updates en quality-of-life improvements.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.