4gamers.be

Indrukwekkende mod tovert Minecraft om in een Harry Potter RPG

Door Jay, 18-01-2020 00:00

Het is intussen al heel wat jaren geleden dat er nog eens een deftige Harry Potter game is verschenen, maar gelukkig zijn er fans die zelf aan de slag gaan. Zo heeft The Floo Network, een groep van Harry Potter fans, zich 7 jaar beziggehouden met het maken van een uitgebreide Harry Potter mod voor Minecraft.

De mod in kwestie bevat een grote en bovendien gedetailleerde map van Hogwarts, maar daar blijft het niet bij. De mod komt ook met toverstokken en spreuken, NPC's en zelfs missies met boss fights en meer. Ook andere locaties van de Harry Potter wereld zijn inbegrepen, zoals het Ministry of Magic, Hogsmeade en King's Cross Station.

Momenteel is de mod nog niet openlijk beschikbaar, maar daar zou "soon" verandering in komen. Tot dan kunnen we het stellen met onderstaande trailer. Wie de makers wil steunen, kan dat via hun Patreon.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.