4gamers.be

Bloober Team teaset Observer 2

Door Jay, 24-01-2020 10:56

Bloober Team heeft een teaser online gegooid waarmee naar alle waarschijnlijkheid gehint wordt naar Observer 2. Dit valt af te leiden uit de stijl van de teaser, gecombineerd met het tag #cyberpunk. Observer was immers een cyberpunk horror-adventure game.

Voorts zijn er nog meer duidelijke hints. Zo laat de binaire code in de teaser zich vertalen naar "Daniel, are you there?" en Daniel is de naam van het hoofdpersonage in de eerste game. "ch120n 1nc02p02473d", wat ook in het teasende bericht van Bloober werd vermeld, is dan weer duidelijk te lezen als "Chiron Incorporated", het schimmige megabedrijf van Observer.

Observer verscheen in 2017 en is een cyberpunk horror-adventure game met acteur Rutger Hauer in de hoofdrol. Hij speelt een detective in het grimmige Krakau van 2084, waar mensen gebruik maken van neuro-implantaten om zichzelf af te schermen van de wereld rondom hen. Hij is een observer, een speciale detective die in de geest van anderen kan hacken. Deze technologie is echter niet zonder gebreken, aangezien schimmen uit de herinneringen van hosts zichzelf kunnen manifesteren in de werkelijkheid.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.