4gamers.be

Nieuwe trailer voor kleurrijke RPG Blue Protocol

Door Jay, 10-02-2020 09:48

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gelost van Blue Protocol, een nieuwe online action-RPG voor pc. Vanaf 12 februari kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een nieuwe bèta, waardoor zo'n 50.000 spelers eind maart de game kunnen uittesten. De bèta zou niet regiogebonden zijn, maar voorlopig is de game wel niet in het Engels beschikbaar.

Blue Protocol wordt gemaakt met de Unreal Engine 4 en het betreft een samenwerking tussen Bandai Namco Studio en Bandai Namco Online. Voor de visuele stijl haalt men inspiratie bij animefilms en qua gameplay worden klassieke multiplayer actie en online kenmerken gecombineerd.

Qua verhaal lijken we het klassieke voorgeschoteld te krijgen: de wereld staat aan de afgrond en jij bent de redder in nood. Samen met vrienden en vreemden bundel je de krachten om allerlei vijanden te overwinnen. Je reist doorheen ruimte en tijd om zo de toekomst te veranderen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.