4gamers.be

Free-to-play Call of Duty battle royale staat voor de deur

Door Jay, 12-02-2020 09:48

Call of Duty: Modern Warfare is aan Season 2 begonnen, maar los van de nieuwe content die dat nieuwe seizoen met zich meebrengt is het vooral ook uitkijken naar de nieuwe battle royale mode. Daar wordt al sinds vorig jaar door verschillende bronnen over gesproken en nu lijkt de mode in kwestie op het punt te staan om gelanceerd te worden. Daarvoor zijn verschillende aanwijzingen

Season 2 brengt om te beginnen een nieuwe, "classified" mode met zich mee die voorlopig nog niet toegankelijk is. De kans is groot dat het om de battle royale mode gaat, die binnenkort ontgrendeld zou worden. Daarnaast is een trailer gelekt (zie hieronder) die gewoon Call of Duty battle royale schreeuwt, zij het niet met zoveel woorden maar wel duidelijk met zoveel beelden. Teams moeten opletten voor het naderende gas, er is een grote map en spelers worden met parachutes op het slagveld gedropt, om maar enkele aanwijzingen te vermelden.

Tot slot is ook artwork van de mode in kwestie opgedoken. De battle royale mode zou Warzone heten en op basis van de manier waarop het in de markt wordt gezet, namelijk als "Call of Duty: Warzone" en in combinatie met eerdere berichten van insiders, lijkt het er sterk op dat het om een standalone mode zal gaan. Die zal weliswaar toegankelijk zijn via Modern Warfare, maar evenzeer standalone gedownload kunnen worden en héél waarschijnlijk ook free-to-play zijn.

Kortom: free-to-play Call of Duty battle royale staat voor de deur. Het is nu alleen nog afwachten op de officiële lancering.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.