4gamers.be

Nieuwe trailer en speciale edities voor Marvel's Avengers

Door Jay, 14-02-2020 10:41

Square Enix heeft een nieuwe trailer gelost van Marvel's Avengers, dat op 4 september verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. De game komt in een Standard Edition, Earth’s Mightiest Edition en Deluxe Edition.

De Marvel's Avengers Deluxe Edition bevat een exclusief Obsidian Outfit-pack (zes heldenkostuums), zes exclusieve Obsidian-nameplates, en 72 uur early access.

Marvel's Avengers: Earth’s Mightiest Edition bevat een full colour statue van Captain America (30 cm groot). Dit luxe, hoogkwalitatieve pvc-beeldje is ontworpen door de artiesten van Gentle Giant, en bevat alle structuren en details van Captain America’s uniform. Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition bevat ook een exemplaar van de Deluxe Edition, exclusieve SteelBook, Hulk Bobblehead, Mjölnir-sleutelhanger, Black Widow-gesp, Iron Man’s Prototype Armour Blueprints, Kamala Khans Honorary Avenger-button, speciale groepsfoto van de Avengers, en 72 uur early access.

Bij deelnemende retailers ontvangen spelers die Marvel’s Avengers pre-orderen een van de volgende bonussen: een limited-edition buttonset, een patch-set, een SteelBook dat is ontworpen door Mark Brooks, of een digitaal comicboek.

Vandaag begint het pre-order-programma, inclusief gegarandeerde toegang tot de bèta, een exclusieve nameplate en een Marvel Legacy Outfit-pack. Deze Marvel Legacy Outfits zijn geïnspireerd door momenten uit de comics waarop de verschillende superhelden voor het eerst hun krachten gebruikten om de iconen te worden die ze nu zijn.

Daarnaast ontvangen spelers die hun exemplaar van Marvel’s Avengers pre-orderen in de PlayStation Store aanvullende pre-orderbonussen, inclusief een Ms. Marvel "Talk to the Hand"-emote en een dynamisch thema van het "Marvel’s Avengers: Hex Pattern"-logo. De exclusieve Digital Edition in de PlayStation Store omvat een exclusieve Ms. Marvel-nameplate en 1.000 credits die spelers kunnen gebruiken voor het aanpassen van hun helden. Deze editie biedt ook 72 uur early access, voorafgaand aan het moment waarop de game in september wordt gelanceerd.  PlayStation 4-spelers die een versie (ongeacht welke) voor PS4 pre-orderen kunnen ook eerst de bèta spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.