4gamers.be

Nieuw in-game event voor For Honor

Door Jay, 14-02-2020 12:34

For Honor wordt drie jaar en dat moet gevierd worden volgens Ubisoft. De uitgever organiseert een twee weken durend in-game event met de naam Honor Games.

Het is een variant van de game-modus Carousel of Death. Spelers die voor de eerste keer sterven in deze 4v4 modus, komen na vijf seconden terug in het spel. Bij elke dood komen er vijf seconden extra bij. Alle spelers moeten tegelijkertijd verslagen worden om het spel te winnen.

In de eerste week worden extra schadeboosts en vuurspuwende geisers toegevoegd. Wat er in de tweede week van het event gaat gebeuren, is nog niet bekend. Ook kunnen spelers event-specifieke toevoegingen verwachten. Een nieuwe Battle Outfit, effect en ornament, Instrument Emotes en buit zijn verkrijgbaar in de Honor Games-bundel tot en met 2 maart.

Het evenement is gratis voor alle spelers van For Honor en zal van 13 februari tot en met 27 februari beschikbaar zijn op pc, PS4 en Xbox One.

Geschreven door Mine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.