4gamers.be

Niet slecht, de nieuwste virtual reality mod voor GTA V

Door Jay, 15-02-2020 00:00

Virtual reality mods voor GTA V zijn niet nieuw. Sinds de opkomst van virtual reality headsets was het voor modders een race tegen de tijd om als eerste een VR mod voor de game uit te brengen. In werkelijkheid echter ging het veelal om hacks die de dan wel "zichtbaar" maakten in VR, maar niet per se goed speelbaar. Vooral bij cutscenes en speciale missies van de campaign liep er vanalles en nog wat mis.

Reddit-gebruiker LukeRoss00 echter heeft er zijn missie van gemaakt om GTA V ook echt deftig aan de praat te krijgen in virtual reality en dat is hem nu ook min of meer gelukt. Zijn first-person VR mod voor GTA V weet foutjes tot een minimum te beperken door onder meer de FOV in cutscenes aan te passen. Daarnaast ondersteunt de laatste versie van de mod ook MSAA, waardoor spelers met een stevige pc extra scherp beeld krijgen.

Nadat Rockstar met de introductie van een first-person mode een nieuwe, grote stap zette voor GTA, is de vraag natuurlijk wat de volgende stap is. Officiƫle ondersteuning voor VR misschien? Tot dan kunnen we het alleszins stellen met een deftige mod dus, die je hier kan downloaden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.