4gamers.be

Spelers in Red Dead Online worden aangevallen door tweekoppige skeletten

Door Jay, 16-02-2020 00:00

Net als GTA Online heeft Red Dead Online af te rekenen met hackers, niet in het minst in de pc-versie. Nochtans zou je denken dat het vele geld dat de games opleveren gebruikt kan worden om de online spelwerelden beter te beveiligen, maar dat ligt blijkbaar moeilijk.

Hoe dan ook: dat hackers vrij spel hebben, blijkt nog maar eens uit een recente hack waardoor hackers tweekoppige skeletten kunnen oproepen. Spelers schrikken zich sowieso al een bult wanneer de nieuwe vijand opduikt, maar vervolgens moeten ze er vaak nog eens mee vechten ook.

De skeletten kunnen blijkbaar niet gedood worden, maar gelukkig kan je ze wel wegjagen. Vastbinden is ook een optie om ze onschadelijk te maken.

I got attacked by something I never expected from r/RedDeadOnline

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.