4gamers.be

Hunt: Showdown gelanceerd voor PS4 en Xbox One

Door Jay, 18-02-2020 14:51

De online multiplayer premiejagersgame Hunt: Showdown is een product van Crytek, befaamd voor de Crysis serie, Far Cry en Ryse: Son of Rome. Hunt: Showdown kwam een jaar geleden al uit voor pc, maar is vanaf vandaag ook fysiek en digitaal beschikbaar voor PS4 en Xbox One, al was voor die laatste eerder al een early access-versie beschikbaar.

Hunt: Showdown is een competitieve first-person monster hunter met PvP- en PvE-elementen. Het verhaal speelt zich af eind 1900 in de moerassen van Louisiana Bayou. Je kan alleen, in duo’s of in trio’s op monsters jagen om geld te krijgen. Niet alleen monsters vormen een bedreiging, maar ook andere jagers zijn gevaarlijk.

Geschreven door Mine.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.